От х:

Днес в x:

В Свиленград ваят тела в супер модерна зала

Очаква се в най-скоро време новата зала в Свиленград да бъде открита официално

Свиленград вече си има нова супер модерна спортна зала. Местните и гостите на града ще ваят мускули в мултифункционално съоръжение. Сградата е с височина 13 метра и позволява практикуване на почти всички видове спорт.

Новата Спортна зала в Свиленград е с уникална архитектура и макар още да не е открита, вече се е превърнала в местно бижу, което свиленградчани с гордост показват на своите гости. Входът е настлан с декоративни плочи, отличени със златни медали от международни изложения. Те са с размери 20x20x6 см и са изработени специално за залата в Свиленград по поръчка на проектантския екип. Произведени са в Бургас, а процесът на производство е контролиран от компютър в най-модерния завод за бетонови изделия в Източна България. Оттам гарантират отлично качество и дълъг живот на настилката.

Съоръжението е изградено от Община Свиленград по проект „Създаване на условия за спорт, пълноценен отдих и развлечение за жителите на Община Свиленград", финансиран по Програмата за развитие на селските райони. Стойността на проекта е 5 651 344 лева.

В най-скоро време се очаква залата да бъде открита от шефа на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини