От х:

Днес в x:

Областният шеф на БСП: Няма да подавам оставка

 „БСП има сериозен организационен проблем. За мен резултатите от европейските избори изобщо не са изненада, изводите за състоянието на партията съм ги направила още преди вота. Оставка няма да подавам този път. Припомням, че бях единствената, която подаде оставка през 2009 година“. Това заяви за Haskovo.net областният председател на БСП и заместник-кмет на Харманли Минка Стоянова.

Нищо драматично няма в изборните резултати в областта, включително в Харманли“, добави Стоянова. Според нея броят на гласовете за партията й в региона не са много по-различни от евроизборите през 2009 година. „Просто тази година се появиха няколко нови играчи – „България без цензура“, АБВ“, обясни тя.

И все пак това са европейски избори. Ако бяха местни, досега да съм си подала оставката. Но при националния вот надделяват други фактори. Що се отнася до Станишев, ние отдавна му искаме оставката“, каза още Минка Стоянова. Тя допълни, че се провеждат общински събрания, после предстои областно, след което би могла да коментира по-подробно. „Но нека първо в общинските структури колегите си решат проблемите, които са включително и кадрови, и ще коментираме“, добави Стоянова.

Тодор Кръшков  

Допълнение: Няколко часа след тази публикация се обади Минка Стоянова, за да направи "опровержение" на думите си за оставката на Сергей Станишев. Всъщност червената дама не опроверга написаното, а потвърди думите си, защото беше така добра да си спомни какво е казала. Но уточни, че "оставката на Станишев я искали миналата година". Сега не я искали.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини