От х:

Днес в x:

Екопрогрес кара дърва в Република (видео). Сарджев: Няма такова нещо

Служители на общинската фирма „Екопрогрес“ свалят дърва в двора на възрастна жена на ул. „Варшава“ в квартал „Република“, сигнализираха граждани. Сигналът бе изпратен на еTV, придружен с любителски видеоклип, на който се вижда камион на общината да разтоварва метровки. Дървата изглеждат предназначени за огрев, предварително нарязани, вероятно от санитарното окастряне на дърветата по улиците на града, предполагат хората, заснели клипа.

Потърсен за коментар, шефът на “Екопрогрес“ Коста Сарджев заяви, че служителите му нямат право на това и той лично ще се заеме да проучи случая. Това стана вчера. Снощи материалът бе излъчен по еTV с анонса, че днес ще има продължение по темата с резултатите от проверката на шефа на общинската фирма.

Изненадващо обаче днес Коста Сарджев категорично отрече пред еTV да се е случвало такова нещо. На възражението, че има видеоматериал, той отсече: "Щом го казвам аз, значи такова нещо няма“.

Стига с тези ваши глупости. Не ме занимавайте с щуротии“, заяви шефът на Екопрогрес и на репортер на Haskovo.net, който допълнително го потърси, за да даде възможност за друга гледна точка към случая.

Вижте по-долу клипа, изпратен до редакцията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини