От х:

Днес в x:

Елисавета Кехайова: ДПС ми подаде ръка и възможност да покажа потенциал

„ДПС е партията, която помага най-много на хората и обгрижва своите избиратели. Тя им дава възможност да се развиват във всички направления на обществения живот. Аз съм прекият пример. ДПС ми подаде ръка и възможност да покажа потенциал. Това се случва с много млади хора от страната”. Това заяви кандидатът от ДПС за член на Европейския парламент Елисавета Кехайова на среща с членове и симпатизанти на Движението в ардинското село Падина. Осмата в листата бе посрещната много топло от партийния актив в един от най-големите села на територията на общината. В своето приветствие тя подчерта, че е важно средствата от Европейските програми да бъдат насочени към малките населени места. „Искаме нашите пътища да бъдат добри, училищата ни да бъдат ремонтирани и да предоставят добри условия за децата ни. Да бъдат запазаени болниците в малките общини. Да можем да се лекуваме тук, а не да пътуваме до Пловдив, Ст.Загора и София”, заяви Кехайова. Тя уточни, че нейният професионален път е започнал в община Ардино. „Благодаря на ръководството на община Ардино, че ми дадоха възможност за един добър старт в кариерата ми и увереност да вярвам, че човек започвайки работа като експерт може да се развива и по-нагоре.”, каза още Кехайова. В заключение тя подчерта, че колкото повече са евродепутатите от ДПС в Европейския парламент, толкова по-сериозно ще се чува гласът на либералите и на Движението в Европа.

В салона на читалището в Падина при голям интерес в неделния ден протече срещата с членове и симпатизанти на ДПС във връзка с предстоящите избори за депутати за Европейския парламент. В нея взеха участие председателят на общинския съвет на ДПС в Ардино Изет Шабан и кметът на общината Ресми Мурад.

Председателят на ОС на ДПС в Ардино Изет Шабан запозна падинци с новостите, около малките земеделски производители, животновъдите и възможностите, които се отварят пред тях в новия програмен период.
Кметът Ресми Мурад заяви, че през следващите години в Падина ще се реализират много инвестиционни проекти. „За да се случи всичко това ние имаме сериозна нужда от подкрепата на централната изпълнителна власт. Понастоящем очакваме една благоприятна атмосфера за изпълнение на поетите ангажименти”, заяви Ресми Мурад и допълни, че ДПС трябва да бъде част от управлението на страната.

64 – годишният бивш преподавател Велин Донев от Падина заяви, че на предстоящите евроизбори ще гласува за кандидатите от листата на ДПС, защото това е единствената партия, която защитава инересите на всички граждани, включително и на малцинствата и малките населени места.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини