От х:

Днес в x:

Начало на мократа седмица

Началото на мократа седмица

Някои си имат страстната, Хасково ще си има мократа седмица. Тя започва от днес, а до неделя метеосводките ще са като под индиго-дъжд, дъжд, краткотраен дъжд, а за разнообразие в четвъртък и неделя се очакват и гръмотевици.

Днес времето е облачно и тихо, но така ще остане само в началото. Постепенно облачността ще смени характеристиката си на на купесто-дъждовна и ще започне да се засилва. Следобед слънцето вече ще бъде напълно скрито, а небето доволно намусено за да знаем, че няма да ни се размине. Не е известно точно в колко часа ще започне да вали, но за разлика от останалите дни в седмицата, няма да е краткотрайно. Възможна е и гръмотевична дейност. Възможни са и градушки. Възможно е и синоптиците да бъркат, ама надали.

Може да е мокро, ама ще бъде топло, дори на фона на вчерашните 25 градуса. Очакваните температури дори са още по-големи-минимални 13 °, максимални 26°. Вятърът ще е слаб, до умерен, а във вечерните часове ще се ориентира от северозапад. Това ще донесе захлаждане, което утре ще бъде до 21 градуса, но в четвъртък ще бъде осезаемо-едва 16 по Целзий.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини