От х:

Днес в x:

ГЕРБ изпраща самодейци на театрален фестивал

Самодейна театрална група от Харманли ще представя града на Белоногата на предстоящия международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира ”Велко Кънев” в Тополовград. Парите за участието на любителите театрали, които работят под ръководството на актьора Стефан Цирков, са осигурени от ГЕРБ. Снощи водачът на листата за евроизборите на партията Томислав Дончев връчи плика със сумата. Той присъства и на премиерата на спектакъла “Женско царство”, реализирана от самодейната трупа. Заедно с него спектакъла изгледа и депутатът от ГЕРБ от Хасково Владимир Митрушев.

По- късно ексминистърът по европейските въпроси се срещна в неформална обстановка и със симпатизанти на ГЕРБ от южния град. Пред тях Дончев заяви: Стремежът ни не е да сме по-малко мразени, а да бъдем повече обичани.

Една от най-емоционалните срещи на Томислав Дончев беше с Тянка Иванова от пострадалото от наводненията преди две години село Бисер. Тя изказа своята подкрепа и тази на жителите на Бисер и благодари за пореден път на правителството на ГЕРБ, което помогна за възстановяването на разрушеното от потопа село. “По време на управлението на Бойко Борисов на мястото на разрушените от стихията къщи бяха построени 32 нови, такива, каквито хората не са предполагали, че някога ще имат. Но сега възстановяването е спряло, има още невъзстановени домове, сегашната власт ни забрави”, каза Иванова.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини