От х:

Днес в x:

Вальо с разбитите коли: Извинявам се на всички, не бях на себе си

 „Много съжалявам за стореното от мен в неделя. Нямам обяснения за случилото се, просто не бях на себе си. Искам да се извиня на всички, макар да знам, че вече е е късно. Наистина много съжалявам“.

Това заяви за Haskovo.net обвиненият в потрошаването на 18 автомобила в неделя сутринта 23-годишен Валентин. Момчето ни потърси по телефона, за да изрази съжаление от постъпката си и да поиска извинение от пострадалите. Бе в забележима депресия.

По-рано от прокуратурата обявиха, че няма да искат налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за младежа поради тежките му заболявания. Освен хипертония, страда и от мозъчно заболяване – разширяване на мозъчните вентрикули, уточни самият Валентин. В близките дни му престои мозъчна операция в София.

„Искам да се извиня на всички, чиито коли са пострадали. Не бягам от отговорност, предстои съд, който ще се произнесе. Ще работя и ще възстановя парите на всички. Много добре разбирам, че извинението ми е след сторено зло, но наистина не бях на себе си тогава и нямам обяснение как се случи.

Знам, че времената са тежки и хората са прави, защото вместо да купят нещо на децата си, ще трябва да плащат за стъкла след моята постъпка. Ще им възстановя парите.

Аз самият съм много против подобни неща, дори преди време успях да предотвратя кражба от коли на бул. „Васил Левски“.

Затова сега не съм на себе си, след като самият аз извърших подобно нещо.

По повод коментарите във форумите искам да кажа, че родителите ми съвсем не са заможни, нито са бизнесмени. Те са едни обикновени хора, които с честен труд изкарват прехраната си, а аз съм едно обикновено момче. Знам, че хората трудно ще ми простят, но въпреки това искам да кажа на всички тях, че много съжалявам и да им се извиня.

Не знам дали моят адвокат ще одобри това, че говоря пред медиите преди делото, но ми е много тежко и просто исках да го споделя“, завърши Валентин.

Тодор Кръшков      

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини