От х:

Днес в x:

Борисов парафира от Любимец допитването за нов изборен кодекс

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се нареди до желаещите за референдум за промяна в изборната система в центъра на Любимец.

Докато на градския площад течеше народното веселие, посветено на днешния Трифон Зарезан, Борисов парафира желанието си за народно допитване. Веднага след него за референдума се подписа и кметът на града Анастас Анастасов. До момента в Любимец има около 1500 събрани подписа, съобщиха организаторите.

При посещението си в южното градче лидерът на ГЕРБ разкритикува напредъка на строителството по автомагистрала „Марица“. Той призна, че се чувства подведен, защото тръгвайки от София е смятал, че ще стигне бързо по новия аутобан, но се е разочаровал от свършеното през последните месеци.

"Ако бях аз още миналия ноември щях да ви я пусна магистралата, както направих това с „Тракия“, обърна се той към местните хора и прогнозира, че поне още 2 години „ Марица“ няма да бъде завършена.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Любимец Бойко Борисов беше придружен от народният представител, родом от Хасково, Делян Добрев. Двамата откриха обновената по фонд „Козлодуй“ от програмата за енергийна ефективност местна детска градина „ Рай“. 250 са сградите в страната, обновени за над 70 млн.лв. финансиране по фонда, посочи Борисов. Добрев пък допълни, че спестената енергия е най-хубавата енергия, защото е безплатна.

 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини