От х:

Днес в x:

Хасковска фирма на мебелния Уимбълдън

Фирма от Хасково е сред 12-те български участници на „Уимбълдън“-а при мебелите - IMM Cologne // LivingInteriors 2014.

Изложението се провежда от днес до 19-ти януари в немския град Кьолн. Това е един от най-престижните световни панаири за мебели и обзавеждане. Националното участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в изпълнение на проект за насърчаване на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие.

Хасковският представител е „Мебели Камбо“ ООД. Дружеството участва в секцията за матраци и мека мебел.

Мебелни фирми от Сливен, Търговище, Варна, Ловеч Пловдивско и Софийско са останалите наши производители. Българските щандове са в изложбения център KoelnMesse.
Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на участниците за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.

IMM Cologne е едно от най-значимите събития в света на мебелния бизнес. Успоредно с него ще се проведе и панаир за обзавеждане на бани, за подови и стенни покрития и осветление LivingInteriors . Очаква се в проявата, в която ще участват 1 250 изложители от 50 страни , да бъде посетена от около 135 000 души. 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини