От х:

Днес в x:

Наглост: Линейка вози мебели

Линейка от Поморие, която се използва за превоз на мебели и домакински уреди в работно време, взриви социалните мрежи.

Боряна Колева от Поморие забелязва случващото се от прозореца на жилището си и го заснема. Нейните снимки, на които се вижда как линейка е използвана не по предназначение, а като товарна кола, възмутиха социалните мрежи.  Курсът става в 9.00 часа на улицата на Боряна на 15.02. 2014.  "Дано на някого да не се е налагало да умира през това време", пише възмутената жена в своя Facebook профил.

По-късно Колева написа в профила си, че е заплашвана. Дамата дълго е мислила дали да пусне снимките, но все пак преценила, че подобни случки не бива да се премълчават.

Публикуваме позицията й!

И такаааа… Седя и си мисля в какъв свят живеем?! И каква ни е държавицата… Преди да кача снимките на линейката в дневника си се борих със съвестта си цяла седмица. Отсявах за и против, но в крайна сметка усещането, че тези неща не бива да се премълчават надделя. И каква стана тя?

Идваха да ме търсят от някакъв частен медицински център, да съм пишела опровержение, че линейката е частна! Иначе щели да ме съдят. Добре де! Аз как мога да знам, просто съм свидетел на това, което стана.

Дори и да е частна ми се струва не много в реда на нещата да се товари багаж и да се превозват болни хора. Мойте уважения г-да собственици на частната линейка, ИЗВИНЕТЕ!!!

Започнах да получавам заплахи и ако не се спрат – повярвайте ми – АЗ ще си потърся правата по съдебен ред! Не мисля, че съм направила нещо нередно, а някой се опитва да ми отнеме правото на слово и на мнение! Ето така с мълчание и загърбване на проблемите я докарахме дотук…

Все съм се надявала,че моите три деца ще живеят в една по-хубава РОДИНА. Е ха дано, ама надали! Един господин написа в коментар – да внимавам екипът на спешна помощ да не ме спипа… Е, приятели – тогава със сигурност ще ядете сладко жито в моя памет!

Съжалявам, ако с тези снимки има вероятност да оставя някого без насъщния, но… ВСЕ ПАК ЛИНЕЙКАТА е ЧАСТНА и предполагам, че няма да има никой уволнен за това. Само дано преди да превозят поредния болен (който си плаща за услугата), поне да поизчистят малко прахоляка от багажа!

Моите уважения: Боряна Колева

Източник: bpost.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини