От х:

Днес в x:

Зловеща катастрофа уби велосипедист на пътя Хасково-Димитровград

Пътят Хасково-Димитровград е лудница заради тежка катастрофа

Велосипедист на около 60-годишна възраст бе ударен фронтално от автомобил и убит на място преди минути на пътя Хасково-Димитровград. Катастрофата е станала в участъка до изграждащат се детелина на АМ „Марица”, малко след разклона за село Крепост, в посока Димитровград. Заради мъглата и отцепката на следствието подробностите са неясни. Това което се знае от очевидци е, че червен миниван е ударил челно пресичащ велосипедист около 18.40 часа в условията на силна мъгла и настъпилата тъмнина. Мъжът е бил вече мъртъв при пристигането на линейката. Ударът е бил толкова зверски, че според очевидци на касапницата, потърпевшият е бил направо „разчленен”.

В момента районът е със силно ограничено придвижване, като потокът се изнизва бавно през аварийната лента на дясното платно.

Обстоятелствата по трагедията остават неясни. Сигналът е подаден от 45-годишен мъж с кола с хасковска регистрация. По първоначални данни, той също е ударил тялото, но велосипедиста е бил сгразен от друг. В гъстата мъгла с видимост 10-20 метра още няколко коли са прегазили трупа, което обяснява състоянието му. Прегазеният е бил близо до осевата линия на едно от платната. По данни на полицията, велосипедиста е пресичал от крайпътната черешова градина към село Крепост. Не са изяснени подробностите довели до фаталния сблъсък. Води се разследване.

Г.Христов

Трафикът е затруднен заради отцепката
Задържани и пропуснати коли създаваха пълен хаос
Линейката не можа да помогне на потърпевшия
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини