От х:

Днес в x:

„Хоротека” и великанска сурвачка в Коледната програма на Младежкия

Четиридневна Коледна програма тръгва от вторник нататък в Младежкия център.

Началото й е в 18 ч. на 17-ти декември с Коледен концерт на мажоретен състав „Хасково” и с участието на Духовия общински оркестър.

На следващия ден от 13.30 ч. е откриването на изложбата „От Коледа до Васильовден”. Тя ще бъде подредена в централното фоайе на Младежкия. От 18 ч. в Концертната зала е Коледеният концерт на Детската вокална група „Орфейче” с Духовия оркестър и Детския хор „Орфей”.

На 19-ти декември в 14.30 празничната програма се изнася пред Младежкия с откриването на традиционната изложба за Коледа и Сурва и издигането на най-голямата сурвачка. Миналата година тя беше висока 7.80 м.

В 15 ч. в зала „Юнак” любителите на гимнастиката могат да видят Коледния спектакъл на Клуб по гимнастически спортове „Юнак.

От 18 ч. е концертът „Коледни вълшебства” с участието на Детски танцов ансамбъл „Южняче”, Детски хор „Орфей”, Народен оркестър при Община Хасково, Балетна школа при Младежки център и Танцов ансамбъл „Южняци” при читалище „П.Яворов”.

На 20-ти декември в 14:00ч.е годишното състезание на школата по Астрономическата обсерватория при Младежки център. „Астроколеда“-та ще се проведе в зала 202.

Гвоздеят е в 18:00ч. със старта на надиграването между клубовете за фолклор със забавното име „Коледна хоротека”. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини