От х:

Днес в x:

Хасковски превозвачи търсят стюардеси

Търсят се стюардеси и за автобуси

След като отдавна са закъсали откъм професионални шофьори/или поне така твърдят/, хасковските превозвачи изпаднаха в нужда и от стюардеси. Това са момичетата които обслужват дългите курсове на автобусите. Грижат се за билетите, а при международните линии и за кафето и закуските за пътниците. Към днешна дата има цели 5 работни местта за стюардеси. Изисква се само средно образование и ако се вярва на слуховете в бранша- склонност да се работи за 600 лв на месец. Заплатата е над средната за Хасковско затова вакантните позиции са изненада.
По традиция в региона има глад за шивачки. Търсят се 25 души за шиене на дамско облекло. Образователния ценз е минимален, може и с основно, но е необходим 3 г. Професионален опит. Отделно от това се търсят още 11 шивачи за трикотаж, за работа на права машина и оверлог. Изисква се опит, но без да се посочва точно колко.
6 свободни работни места за висшисти, за три от които може и със средно специално – счетоводител, технически секретар с английски език, мениджър.
Търсят се още 5 монтажници в производството и 4 работници в производството. Налични са места и за продавач-консултанти, но те са по програма за най-уязвимите групи сред безработните-младежи до 29 г и хора над 50 г.
Общо вакантните позиции към 27-ми октомври са 90.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини