От х:

Днес в x:

Приключват два общински конкурса за учениците от Димитровград

Шефът на Хуманитарната дирекция Антоанета Шаркова напомни за сроковете на двата обявени конкурса

За изтичащите крайни срокове на два общински конкурса напомниха от Хеманитарния отдел в Община Димитровград. Идния понеделник, 28 октомври приключва надпреварата за презентация на тема "Будителите в моя роден край".

Тя бе обявена във връзка с Деня на народните будители - 1 ноември. В него все още могат да участват ученици от 5 до 12 клас от всички училища в общината.

Презентациите трябва да бъдат представени на компакт диск до 16 часа в понеделник в общинската администрация- ет.13, стая 137.

Конкурсът е в две възрастови групи: V- VIII клас и IX- XII клас, където ще бъдат присъдени по 3 награди, придружени с грамоти.

Резултатите ще бъдат обявени на 30 октомври от 16 ч. в зала „Гросето” , където е предвидено и награждаването на победителите.

Този петък, 25 октомври приключва конкурса за написване на приказка под надслов "Весел Патиланчо разказва...", В него могат да участват деца от 2-ри до 5-ти клас от всички общински училища, разпределени в 4 възрастови групи.

Творбите се събират в Детския отдел на димитровградската библиотека "П.Пенев" а на 30 октомври е предвидено награждаване в голямата читалня.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини