От х:

Днес в x:

Чакат Бойко на Ямача да вика за Хасково срещу ЦСКА

Момент от първия мач в София

Експремиерът Бойко Борисов може да се появи на Ямача за съботния мач реванш срещу ЦСКА, надяват се местните фенове. От ГЕРБ Хасково потвърдиха, че лидерът им е получил официална покана от ръководството на футболния клуб, но не бяха сигурни дали ще може да отиде. Понеже се знае, че експремиерът е върл левскар, местните фенове се надяват да дере гърло в подкрепа на нашите. Други пък предложиха, че от неговия отбор – Бистришките тигри, са го пратили като разузнавач, след като преди месец си тръгнаха с подвити опашки от Хасково.

Днес от футболния клуб дадоха предварителна пресконференция за мача в събота срещу гранда ЦСКА. В първата среща в София нашите бяха разгромени с 6:2. което превръща реванша в обречен мач.

Но не само резултатът от първата среща е лоша новина. „Хасково“ ще излезе в събота срещу ЦСКА с резервни футболисти, защото трима от титулярите са контузени – Иван Скерлев, Юлий Шекеров и вратарят Емил Данчев. Вратата на домакините ще пази резервният Ивайло Василев, който варди и в предишния мач. Заради това ще бъдат направени трансформации в отбора, обясни старши треньорът Димчо Ненов. „Въпреки тези проблеми тренировъчния процес тече нормално. Убеден съм, че за всеки един мач момчетата излизат с хъс за победа“, категоричен бе Ненов на предварителната пресконференция днес. Въпреки това той сам призна, че не трябва да се залага на нещо невероятно, тъй като отборът е сформиран да играе във „В“ група, но благодарение на амбиции, момчетата играят в „Б“ група.

На брифинга в Хасково присъства и Димитър Алексиев - голмайсторът от първия мач с ЦСКА, който се игра на стадион „Българска армия“. Сега мачът е на наша територия и ще имаме повече кураж за победа, заяви Алексиев.

Срещата ще бъде в събота от 14 часа на стадиона на Ямача. От Управителния съвет обясниха, че касата за продажба на билети ще бъде отворена от 12:30 часа. Билетите ще бъдат на цена от 5 лева. От ръководството на футболен клуб „Хасково“ предупредиха феновете, които имат желание да гледат срещата на живо, че децата под 12 години трябва да бъдат с придружител.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини