От х:

Днес в x:

1000лв за кабинета по музика събраха певиците на СОУ

Над 1000 лв събраха на благотворителния си концерт момичетата на Миглена Стоева. „Бъди звезда в поп музиката“ беше първото от поредицата събития, посветени на 100 годишнината на гимназиалното образование в Първомай. Събраните средства ще бъдат използвани за техническото оборудване на кабинета по музика в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Кристияна Сиракова, Антония Тунчева, Атанаска Тенева, Станимира Мущанова, Павлина Тошева, Виктория Иванова се представиха блестящо пред пълната зала в читалище „Св.св. Кирил и Методий“. Публиката стана свидетел на експлозия на талант. Голяма част от репертоара на момичетата беше обновен и попълнен с българска музика. На сцената се  престраши да излезе още едно момче – Христо Петков, който показа умение да си служи с китара, а Христо Стоилов вече си е почти част от училищната формация.

От сцената момичетата благодариха на своята преподавателка, а тя- на д-р Бойлова и д-р Кръстев, откупили 100 билета за концерта и на ръководството на читалището, което предостави безвъзмездно залата. Други по- големи спонсори станаха „Химпласт“, „Витал“, „Витал транс“ и „Офисите“.

Следващото събитие, посветено на юбилея ще бъде участието на Художественото ателие на приложни изкуства в Празника на изкуствата в парка на 12 октомври. Освен работата на децата и техния ръководител Йорданка Лянгузова, ще бъде подредена и изложба.

Теодора Кирякова

Криси Сиракова
Нани Тенева
Тони Тунчева

Тони, Нани, Криси, Ицо Петков, Миглена Стоева, Поли Тошева, Вики Иванова, Станимира Мущанова, Христо Стоилов
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини