От х:

Днес в x:

Автокрадците удариха в „Орфей“, две коли разбити

Колата на Йордан Станилов е с разбито стъкло, но в нея нямало нищо за крадене

Бандата автокрадци удари тази нощ в хасковския квартал „Орфей“. Двама собственици на возила изреваха тази сутрин, намирайки колите си разбити. И двата автомобила са „Опел Астра“, и двата били паркирани пред блок 2 в „Орфей“.

От 22-годишният „Опел“ на Господин Колев било отмъкнато CD-то. Било „хубаво“, по думите на собственика. В колата е проникнато след разбиване на ключалката.

Синият „Опел“ комби на Йордан Станилов пък осъмнал с разбито странично стъкло. Апашите задигнали чантичка с документи, но след като се убедили, че в нея няма нищо ценно, я изхвърлили зад близкия трафопост.

Двата опела са поредните жертви на банда автокрадци, която вилнее из Хасково вече цял месец. Броят на разбитите и окрадени коли е няколко десетки. Апашите удрят в различни квартали на града, обикновено по няколко коли наведнъж. През нощта срещу четвъртък миналата седмица бяха ограбени 4 автомобила в хасковския квартал „Червена стена“.

Заловени все още няма. От полицията засега само съобщават за поредните случаи на разбити коли и за образуваните досъдебни производства. От районната прокуратура в Хасково допълват, че криминалистите работят денонощно за разкриване на бандата, но засега безуспешно

Тодор Кръшков

Собственикът събира захвърлените документи

Другият "Опел" пък е с разбита ключалка
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини