От х:

Днес в x:

Пътуващи джамбази опоскаха колите на „Дружба 1“

Автоджамбазите действат на едро-обират по няколко коли от населено място, като в скорошен случай в с. Конуш

4 автомобила паркирани на съседни улици в хасковския квартал Дружба 1 осъмнаха окрадени през почивните дни. Жертви са станали хубави коли- Хюндай, Мазда, Мерцедес и един нов модел Фолксваген Пасат. Крадците са действали бързо и професионално – задигнали СД-та, системи за навигазия, мобилни телефони и фотоапарат.

Най-много работа отворил Хюндай, паркиран на ул. "Странджа планина” . Апашите са разбили две ключалки за да стигнат до скъп апарат и не по-малко скъп мобилен телефон зарязани в колата.

Фолксваген паркиран на на ул."Дунав” пък е претърпял счупване на задно дясно триъгълно стъкло, а впоследствие се е лишил и от СД-то си. Пак СД е откраднато от „Мазда“ на ул. „Тимок“. Явно стъклата на японските коли се оказвали достатъчно здрави, та апашите са предпочитали да трошат ключалки-в случая на предна лява врата.

С немските коли се предпочитали стъклата. Задно ляво триъгълно стъкло е счупено на лек автомобил „Мерцедес“, също паркиран на ул. „Тимок“ Тук е извършена кражба на автомобилна навигация. По неофициална информация, поне две от колите са били с аларми, но те или не са се задействали или са били изключени бързо и не са възбудили подозрението на околните.

Пак непотвърдено, кражбите били извършени от организирана група, която не била местна. Случаите още се разследват и от полицията отказаха допълнителна информация.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини