От х:

Днес в x:

Вчера под индиго: Жега, дъжд и гръмотевици

Вчерашният порой изненада доста в Хасково

Днешният 9-ти юли ще бъде почти пълно копие на вчерашния, съобщават синоптиците от хасковската метеостанция. Минималните температури ще са 18-19 градуса, максималните-30 градуса. При почти същи зададени параметри вчера в хасковския център термометрите мереха 37 градуса.

Очакваните дъждове вчера трябваше да са кратки. Вместо това се изля порой. По данни на синоптиците, за по-малко от час дъжд над Хасково са паднали 20.5 литра на кнвадратен метър. Слава Богу спря да вали иначе бяхме тръгнали по графика на ново наводнение. По подобие на вчера се очаква и гръмотевична буря, макар и по-кратка.

На едно по-хубаво място нито вали нито гърми, а жените се разхождат леко облечени. Нямаш никакви грижи, освен може би докога ще ти стигнат парите. На нашето Черноморие без тях не може, а в момента е точно за море. Водата е чай-26 градуса, температурата -31, не се очаква дъжд. Вълнението е като за жълт флаг, от 2 до 4 бала, но за това пък има спасители на плажа. Както се казва - Дай Боже всекиму.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    U2
    u2
    5 -2
    09:19, 9 юли 2013
    То без пари никъде не може,на нашето на чуждото,на черноморие,беломорие и средиземноморие все тая!Освен да си купуваш от магазините и да пиеш и ядеш по плажовете,кеьовете и парковете,тогава с 200лв може и 10 дена да изкараш!
  • 2
    Ба
    Бай Х.й
    10 0
    09:58, 9 юли 2013
    Гоше, усещам май си се заразил от Емил Чолаков! :)
Последни новини