От х:

Днес в x:

Осем хиляди души избраха "Обичам 90-те"

8000 души пяха, танцуваха и се забавляваха на незабравимите хитове от 90те на култовите изпълнители 2 Unlimited, Nana, Snap! и DJ Sash!, вечерта на 15 юни в Зимен дворец на спорта, София. Звездното участие беше допълнено и от сетовете на DJ Marti G, DJ Simon и DJ Danolite. Цветното парти със завладяващи визулани ефекти и незабравими хитове от дведесетете обедини няколко поколения, които не спряха да танцуват до малките часове на нощта.

2 Unlimited нажежиха страстите до максимум с микс от най-добрите си парчета от десетилетието на 90те. На сцената те изпълниха хитовете си "Let the beat control your body", "Jump for Joy" и любимата на всички "No Limit". Преди тях NANA припомни, защо 90те са едни от любимите ни в музикално отношение години, като зарадва българската публика с хитовете си "Let it rain", "He`s comin" и "Lonely".

SNAP! поеха вълната на емоциите от 90те сред феновете и ги предизвикаха да пеят и танцуват заедно с тях на уникалните "The Power", "Rhythm is a Dancer", "Cult of Snap" и "Mary had a little boy". Изпълнени с много приятни спомени и заредени с енергия, Пени Форд и Бенджамин Лоу накараха Зимен дворец да вибрира в ритъма на 90те.

Партито завърши под звуците на DJ SASH!, който за пореден път накара родната публика да пее с пълно гърло и да танцува под звуците на най-големте му хитове "Encore une fois", "Adelante" и "Ecuador.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини