От х:

Днес в x:

Заляха с фекалии бижутерия под Универмага

Хасковска бижутерия се превърна в клоака, след като двама мъже разплискаха из нея две кофи с човешки изпражнения. Атаката станала около 12.30 часа в магазинчето на Марияна Димитрова, намиращо се в едно от тунелчетата на бившия Универсален магазин на Хасково.

Двамата неидентифицирани нападатели влезли в бижутерията под претекст, че са дошли да измият стъклата. Кофите им били плътно запушени и издайническата воня не се усетила. Озовали се веднъж вътре, мъжете започнали да разсипват изпражнения по пода, витрините, бижутата, но най-вече върху двете момичета, работещи в магазина. Това била самата Марияна и съдружничката й на възраст около 20 и няколко години. По-младата  бе в пълен шок. За разлика от колежката си, тя не успяла да се предпази от летящите фекалии, които обилно лекьосали бялата й блузка. Невероятната смрад чак бе насълзила очите и. На прага на истерията помоли да не бъде снимана в това състояние. Марияна успяла да се отърве сравнително леко. Била чувала за друг подобен случай в Хасково и още при вида на двамата с кофите, чевръсто се прикрила зад една витрина. 

Съдружничката обаче видяла отблизо нападателите и ги описа като млади мъже, на възраст около 25 години. Единият бил висок и як, другия – нисък и дебел. Не били маскирани, но били дегизирани с руси перуки. Веднага след като превърнали китното магазинче в отвратителен нужник, вандалите се изнесли светкавично. 

29-годишната Марияна Димитрова е в този магазин от 10 дни, но преди държала сребърна бижутерия в началото на същото тунелче. В бизнеса била отдавна - поне 10-на години, сподели самата тя. Не подозирала конкуренцията, но си имала версия кой може да е отговорен за деянието. Заяви, че ще я запази за себе си. 

Според ширещите се слухове сред колегите и от бранша, причината за л**няното отмъщение се крие в семейни проблеми. Бижутериите били държани от съпруга на жената, който я вкарал в бизнеса навремето. Двамата обаче се разделили наскоро. „Това е измислено от мъж“ с вид на човек, който много знае, заяви работеща в съседна бижутерия. 

Полицията започна разследване на случая, иззети са записите на близките охранителни камери. Тепърва ще се прави разпознаване на нападателите.

Г.Христов

Методично е било залято всичко
Кофите с фекалиите бяха заразяни насред магазина
Вандализмът потресе всички в Универмага
Десният тунел под магазина се превърна в клоака
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини