От х:

Днес в x:

Хасковски бижутер: Бившата ме поръча в инвалидна количка

Мариана Димитрова пред бижуретията си, току що превърната в клоака

Бившата ми съпруга Мариана е поръчала на трима души пребиването ми! До смърт или поне до инвалидна количка. Това заяви за Haskovo.net хасковският бижутер Даниел Димитров. Бившата му жена Мариана е била задържана заедно с тримата мъже на бензиностанция край Хасково миналата вечер.

От районната прокуратура потвърдиха за случая. Мариана Димитрова е била задържана за 24 часа, срещу нея вероятно ще бъде повдигнато обвинение за опит за изнудване. От прокуратурата се въздържаха да съобщят повече подробности.

Според наши източници Мариана искала трите момчета да пребият до смърт бившия й съпруг, като обещавала за това пари. Момчетата обаче не проявили склонност да се приемат поръчката. Мариана била „закачена“ на СРС след жалба от бившия й съпруг Даниел, който твърди, че е получавал множество заплахи от нея. Разследването разполагало с достатъчно доказателства, за да се повдигне обвинение.

Отношенията между двамата станаха публично известни, когато на 20 май тази година неизвестни злосторници атакуваха бижутерията на Мариана в тунела на Универмага с две кофи фекалии. Залети с нечистотии бяха самата Марияна и съдружничката й. Двете млади жени тогава изпаднаха в шок.

Мариана отказа да сподели подозренията си кой стои в основата на фекалната атака. Тя се разделила с Даниел преди около 6 месеца след 5-годишен брак.

Даниел Димитров категорично отрече да има нещо общо с фекалната вандалщина. Но пък потвърди, че е получавал множество заплахи от бившата си жена. Според негов резултат на жалбата му полицаите са я наблюдавали и са научили за готвената мокра поръчка.

Тодор Кръшков

След атаката
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини