От х:

Днес в x:

Бижута за коса превръщат абитуриентки в принцеси

Ръчно изработени аксесоари за коса блестящо довършват визията на абитуриентките, които искат да бъдат неповторими на бала. Това е най-добрият съвет на модните спецове тази година. В унисон с тази препоръка „Студио 3“ създаде проект, вдъхновен от тайнствената женственост. Бижутата за коса са изработени от Ру Трендафилова, завършила Националната художествена академия, специалност „Метал”. Колекцията, наречена “Кабаре”, включва аксесоари за коса с луксозен романтично-нежен привкус и много силен емоционален заряд. Всяко бижу е ръчно изработено с особено внимание към детайла. Сякаш взети от минали загадъчно-съблазнителни времена, авторката представя цветя, брошки, воалетки и куп украшения за коса с подчертана театралност и изтънченост. Използваните перли, кристали, полускъпоценни камъни и пера в комбинация с метал, луксозни платове и дантела допринасят за усещане за Висша мода и за време, в което женската красота и изящество са силно подчертани от лукса.

Бутиковите бижута за коса ще превърнат, сякаш с магическа пръчка, всяка абитуриентка в истинска принцеса на бала.

Колекцията "Кабаре“ бе показана първо в Хасково. Преди дни тя бе представена на Седмица на модата 2013 в Шератон София Хотел Балкан, където Ру Трендафилова заедно с тукашното студио представиха тенденции на прически и аксесоари за 2013г., от които могат да черпят вдъхновение не само абитуриенти, но и булки, шаферки и дами, залагащи на елегантната и чувствена визия.

В столицата бе показан и уникален сватбен букет, изработен от естествени перли, кристали и луксозни платове, в който Ру Трендафилова е вложила повече от месец труд.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини