От х:

Днес в x:

Пиян младеж кацна на кръгово, противи се да духа

Юнак с Фолксваген

Сутрешно насмукан младеж с кърджалийска регистрация не можа да се справи с кръстовището на „Раковски” в посока Димитровград и кацна върху кръговото. Инцидентът стана около 6 часа тази сутрин. Заради ранния час липсваше трафик и пешеходци и това спести пострадали.

Фолксвагенът на младежа се забил почти челно във високия бетонен бордюр. От удара колата бе със значително пострадала предница. Розовобузестия водач обаче не изглеждаше пострадал и заради активирания еърбег. Не прояви охота да се представи и с вид на разбирач започна да оглежда щетите по потрошения си автомобил.

Малко по-късно дойде и най-любопитната част. Пристигналите ченгета пробваха да приложат стандартната за ПТП-та процедура - тест с дрегер за алкохол. Нарушителят обаче категорично отказа да духа. Вероятно защото си знаеше хала.

Това не го отърва от проверка за алкохол. Униформените го откараха в болницата, където несговорчивият шофьор даде кръвна проба. Въпреки отсрочката момчето не бе изтрезняло особено - 1.7 промила алкохол в кръвта.

Водачът е задържан. По случая е образувано досъдебно поризводство.

Г.Христов

Предницата бе солидно пострадала
Младия водач отказа да духа
Липстата на солиден трафик предотврати замесването и на други в инцидента

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини