От х:

Днес в x:

Включете се в пролетния каталог на дупките по хасковските улици

Класика: ул. Акация"

Огромни дупки се появиха по хасковските улици в края на зимата. След студовете и снеговете асфалтът на много места е разкъртен, а под него зейнаха цели кратери.

Недочакали края на зимата, наети от общината фирми започнаха да кърпят дупките, започвайки от ул. „Акация“. Но асфалтът се нуждае от ремонт и на много други улици в Хасково.

Haskovo.net се зае със създаването на каталог за уличните ями. Приканваме и читателите да се включат, като изпратят на редакционната ни поща снимки, придружени с кратък текст за локализиране на мястото. Всеки ден каталогът ще се допълва с Вашите фотоси. Изпратете ни „любимата си дупка“, може и да я коментирате. А може и да я кръстите - на кмета, на някой заместник, или пък на общинския съветник от Вашия квартал. По този начин ще подпомогнем и общинската администрация, като посочим най-разнебитените улици в града.

Haskovo.net

Това е "дупката на bTV". След телевизионно предаване през есента на 2012-а шефът на "Екопрогрес" цял ден обикалял града (по думите на кмета) да я търси

Кърпенето на "Акация" започна
Пейзаж от ул. "Липа"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини