От х:

Днес в x:

Гонят Милото от "Денсинг старс"

Изглежда Калин Сърменов дразни сериозно останалите от екипа на ``Денсинг старс``, понеже много интензивно се обсъжда изгонването му от шоуто.

Първото, което вбесило продуцентите е отсъствието му точно на старта на предаването, когато той звъннал един телефон и заявил на екипа в последния момент, че поради неотложни ангажименти няма как да отида на първото предаване. След което разбира се бива измислен алтернативен вариант. Актьорът бива заместен с Алфредо Торес, който е хореограф на предаването. Но според злите езици, наглостта на Сърменов не спира дотук.

Той правел кофти забележки на участниците, предявявал претенции към продуцентите и общо взето не спирал да капризничи. Милото от сериала ``Седем часа разлика`` искал да има собствена гримьорна, където да отпочива, както и асистенка, която да го обслужва...с храна и напитки.

Той не спирал да класифицира участниците с епитети и да коментира външния вид и уменията им.

„Защо въобще са го взели, като нищо не разбира? Идва за два часа и подлудява всички, а няма полза от работата му. Дори оценки не може да поставя, а шегите му са плоски", недоволстват танцьорите и искат продуцентите да сменят Сърменов.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини