От х:

Днес в x:

Роми скочиха на пенсионерите за подписката срещу кмета

Ромите обвиниха в ефир пенсионерите, че фалшифицират подписи

Роми от квартал „Република“ скочиха в защита на кмета Георги Иванов в прякото предаване на ТV7 тази сутрин от площада пред общината. Репортерите показаха първо инициаторите на подписката – лидери на организации на Трета възраст – Йордан Петров и Атанаска Митева.

После камерата се пренесе в другия ъгъл на сградата на общината, където се бяха събрали пък неколцина в защита на градоначалника. Най-ожесточена възхвала на кмета отправи в ефир Златко, наричан в квартала Зекито – кметски наместник на „Република“. По думите му центърът на града бил идеално чист, същата чистота била и в квартала. След него хвалебствена тирада дръпна друг ром, представил се като „жител на малцинствен квартал“. Той заподозря възрастните хора, че фалшифицират подписи и допълни, че много лесно могат да се съберат имената от паметните плочи в гробищата.

Пенсионерите пък призоваха младите хора да ги подкрепят и да загърбят страха си. „Ние също имаме деца и внуци, които работят. Те също са заплашени от уволнения, ако се подпишат за оставката на кмета. Но е в време на преодолеем страха“, призоваха възрастните хора.

Haskovo.net

Зекито (вдясно) дръпна яростна реч в защита на Георги Иванов
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ху
    хуй хан
    113 -8
    10:50, 8 мар 2013
    То в центъра само мангусти и сапунчета тва ли са хората на кметя ******ската му партия пълни шебеци хахаха
  • 2
    Aa
    aaaaaaaaa
    38 -4
    12:58, 8 мар 2013
    Циганско хасково с цигански кмет!къде са хората на хасково?защо не вземат по една тояга и не им смачкат кокалите на изродите по такъв начин че повече да не се показват от гетото!?
  • 3
    Аз
    АЗ
    0 0
    11:17, 13 мар 2013
    Тоя на снимката да не е брат на кмета-много си приличат.
Последни новини