От х:

Днес в x:

Нежни и железни – Дарик-Хасково на 14 г

Прайдът на Дарик: Краси Бояджиев, Мария Василева, Роси Александрова, Живка Тодорова и Красимира Иванова

Най-нежната хасковска редакция чукна 14 години днес. От 1999-та година насам Дарик Хасково е неизменна част от ефира на областния град, а новините им неизменна част от информираността на хасковлии. Репутацията на медията е желязна-казаното от тях е вярно и остава в аналите. А колегите имат репутацията на английският национален символ-булдога. Захапят ли тема, не я пускат. 

Забележителното е, че желязната захапка е в нежно изпълнение. Години наред остриетата на местната радио журналистика бяха фурии с нежни имена. Една от тях, Диана Найденова пък хвана пътя за София за да тормози самодоволните политици там. Побелелите и опоненти показват, че явно се справя добре. 

14-години по-късно нещата са почти същите, но с едно голямо изключение. Феминизмът получи цвят в лицето на вечния рокаджия, скорошният писател и дългогодишен журналист Краси Бояджиев. На него се пада честта да строява сегашния екип чаровни репортерки, ако и една от тях да му е шеф. 

Управляващата ръка в кадифена ръкавица е на главният редактор Роси Александрова. Същата която с 45-те си килограма респектира бесен охранител при едно разследване. С подобни габарити, плюс южняшки темперамент, респектът на рекламодателите държи Мария Василева. В търсене на събитията, между Хасково и Димитровград кръстосва русата лъвица Живка Тодорова. В ефира обаче всички слушат наставленията на музикалния редактор Краси Иванова.

ЧРД от екипа на Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини