От х:

Днес в x:

Насмукан без книжка разби 3 коли и 1 дърво на „Мадара“

Опасно близко

Пиян до козирката хасковлия разби три коли в катастрофа на улица "Мадара" в късния следобед днес. 22-годишния Димитър Ангелов понечил да направи ляв завой откъм ул. Стара Планина, но дали заради веселите молекули в кръвта си, изтървал волана на своя бус "Мерцедес" и се забил в кротко паркираните Фолксваген Пасат и Опел Астра. Пътем забърсал и почти пречупил и крайпътно дърво. Мястото на инцидента приличаше на немска автоморга - колите бяха толкова разнебитени, че бе повикана специализирана техника за да ги раздели. Нищо не вървяло на собствен ход-Астрата бе със смазана задница, Пасата с разбито окачване, точно като вклинилия се в него Мерцедес. 

По думите на очевидци, можело да стане „голямо мазаво“, от което излизаше, че това не е. Рисуваната от тях картина обаче разказваше за силно „заиграно“ БМВ с хасковска регистрация, което изкочило срещу завиващия бус. Паникьосания му водач рязко завил наляво, но така и не успял да изправи колата. Вероятно натиснал и педала, защото с относително голяма скорост връхлетял върху паркираните автомобили. „По добре в тях отколкото в хората“ промълвиха зяпачи. По „Мадара“ обичайно е много оживено, включително и на майки с детски колички. 

Бъркотията стана пълна, след като пристигналата полиция, констатира 2.14 промила алкохол в кръвта на водача на "Мерцедеса". Нещо повече, Димитър бил и без книжка. И май никога не е имал, защото на въпроса къде му е китапа отговори с чистосърдечното “Ами късат ме бе брате“. Въпреки това управлява фирмен бус, с който транспортирал платове на свиленградска текстилна фирма. Някакви хора с БМВ уж бяха от фирмата, но бяха по-скоро в настроение да теглят майните на всичко и всички, камо ли да отговорят на логичния въпрос как предоставят кола на неправоспособен. Димитър пробва с някакво обяснение от рода на, че „бил на повикване“, но нямаше гаранция, че бе разбрал въпроса. 

Най-бесни бяха потърпевшите. Галина Ангелова от съседния блок била забравила в "Астрата" покупките си и тъкмо слизала да ги вземе, когато Мерцедесът разнебитил возилото и. Редникът от кенанското поделение Стоян Данчев пък тъкмо свършвал работа и щял да си ходи вкъщи, но катастрофата го остави без кола. Пострадалите хвърлиха още едно обвинение към Димитър. По думите им, след инцидента тръгнал да бяга, но бил случайно засечен от СОТ-аджии, които го задържали. Наличието на кола от СОТ допълваше думите им, макар никой официално да не потвърди тази версия.

Г.Христов

Основните потърпевши бяха Мерцедес и Фолксваген, но и червената Астра бе увредена сериозно
Димитър Ангелов се оказа пиян.....
....и без книжка
Очевидци още размишляваха какво може да стане
Галя Ангелова гледа Димитър. За съжаление до него винаги имаше полицай

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини