От х:

Днес в x:

„Райна Княгиня“ изви празнично хоро

Стилна Снежанка разпиля магията на Бялата приказка сред гостите

Учениците от ПГЛП „ Райна Княгиня“в Хасково вече запразниха. Старта на предколедната седмица те дадоха с тържество в младежкия дом. На сцена се проявиха изпълнители и танцьори от клубовете към професионалното училище. В стегнатата 30-минутна програма сценаристите на шоуто “Бяла приказка“ се бяха постарали да има за всекиго по нещо. Ученици, фирми-партньори на гимназията и цяла плеада от управници изгледаха изпълненията с настроение. Красива Снежанка разпиля в началото звезден прах над гостите с пожелание за успешна Нова година.

Като част от програмата бяха показани и тоалети, измайсторени от възпитаници на училището. В празника не липсваше дори и бой със снежни топки.

По време на модното ревю, което мина в няколко закачливи тематични части, в залата нахлуха в ролята на чистачки няколко от момичетата от гимназията и развъртяха метли около официалните гости.

На финала право българско хоро вдигна от местата им малки и големи. Популярната стъпка в ритъма на „Бяла роза“ обаче остави без дъх дори и най-нахъсаните танцьори.

По време на веселието във фоайето на младежкия дом имаше и отговорници, които бдяха за продажбите на Коледния базар. Събраните пари от сувенирите, дело на учениците от ПГПЛ, ще бъдат разпределени по социалните домове, обясни директорът на гимназията Росица Иванова.

Като любезни домакини от училището се постараха и с подаръци за гостите си. На изпроводяк всеки, потопил се в „Бялата приказка“ си тръгна с текстилна Коледна звезда.

М. Манолова

В шоуто взеха участие и роднини на гимназистите. Джудженце и мини Снежанка обраха овациите по време на ревюто
Официалните гости, сред които и шефът на РИО Иван Панайотов, не спряха да аплодират учениците
В хумористична сценка Марияна и Милена показаха какво ги очаква гимназистите по време на изпит, но вече като студенти
Част от моделите в ревюто
Формация " Аглая"
хорото на финала
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини