От х:

Днес в x:

Дърво рухна върху чакаща на светофар кола

Дървото се стовари на на булеварда малко преди кръстовището с Единство

Дърво рухна върху кола спряла на червен светофар на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Единство“. Короната на солидното дърво се стоварила на предния капак на новичка Шкода и солидно я надраскала. Според застрахователят, пристигнал на местопроизшествието, имало минимални огъвания на ламарините, но със сигурност автомобилът се нуждаел от основно пребоядисване. 

Инцидентът се случил днес около 14 часа и временно затрудни движението по булеварда, на спускането от Орфей. Според очевидци, на светофара се образувала опашка от около 5-6 автомобила, чинно чакащи да светне зелено. В този момент дървото паднало „като отсечено“ и натресло третия поред автомобил - тюркоазено зелена шкода. 

Идващите отгоре автомобили паникьосано заотбивали в лявата лента, а след заобикаляне на дървото, рязко сечели кръстовището надясно към Пени Маркет и ПМГ. Други спрели да изчакат разчистването на пътя. 

А то стана светкавично. Спуснали се от махалата мургави братя за нула време разфасоваха част от дървото и го натовариха на каручки за да обезпечат топлото в къщи. Братята бързаха като грешни дяволи, за да изпреварят очакваната полиция. Спираха единствено от насочен обектив. 

Междувпрочем, местопроизшествието опустя бързо. След като застрахователят снима щетите, шкодата и нейният шофьор светкавично се изнесе на собствен ход.

Г.Христов

Дървото рухнало вероятно поради старост
Слава богу, по тротоара е нямало пешеходци
Клоните на дървото бързо бяха нарязани от роми, които чевръсто избягаха от фотоапаратите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини