От х:

Днес в x:

Кака Снежка тури 7 банкери в „оня списък“, почва ги за Никулден

Списък със 7 банкери, обект на благотворителни набези, е подготвила известната самарянка Снежана Гарабед. По димите й те били от много стабилни финансови институции в Хасково и щяла да ги почне по реда на номерата точно в 9.30 часа на 4 декември. Целта е набиране на дарения за празника, като този път хаджийката си е избрала да зарадва обитателите на Защитеното жилище в Хасково. Самарянката отказа да съобщи имената на нарочените банкери, но уточни, че ако следобед на 4 декември някой от пропуснатите се почувства засегнат, може да й се обади, а тя с удоволствие щяла да го навести.

Снежана Гарабед отчете благотворителната си акция за Деня на християнското семейство като успешна. Събрала доволно количество дарения за дом „Асен Златаров“, „Надежда“ и „Марина“. Операцията събрала предимно плодове, шоколади, колбаси и перилни препарати. Общинският съветник Албен Манджуков, един от „рекетираните“, се отчел като платил 69 памперса за дом „Майка и дете“. Дарението било в чест на рождения ден на внука му Антон.

Сред оперативно интересните лица в акцията на самарянката бил и Митко Янев, син на ген. Янев, който има фирма в столицата. „И от Димитровград потекоха пари към Хасково“, похвали се хаджийката, която успяла да притисне и кмета на бригадирския град Иво Димов, който също се отчел подобаващо.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини