От х:

Днес в x:

Надя Казакова пее благотворително за „Искам бебе”

поканата за благотворителния концерт, изработена на ръка

Свиленградската музикална звезда Надя Казакова ще пее в деня на Християнското семейство 21-ви ноември благотворително в родния си град.

Тя ще се включи в концерта под надслов „За едно дете повече” с изпълнения на „Една българска роза” и „Девойко, мари, хубава”, под съпровода на местния духов оркестър „Костадин Манов”. Освен музикалната формация, съорганизатори на благотворителния концерт са читалище „Просвета 1870” и Фондация „Искам бебе”.

Събитието се провежда за шеста поредна година в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми от пограничния град. В програмата, която започва в 19 ч. в салона на читалището, ще участват и детската танцова група с ръководител Виолета Карапеева, и танцов състав „Свила”.

Преди това, от 17.30 часа в читалището ще се състои информационен ден за двойки с репродуктивни проблеми. 12 са семействата, които тази година посещават групата за емоционална подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми в Свиленград, съобщи координаторът на фондация „Искам бебе” за региона Мария Иванова.

Като част от инициативите за подпомагането им е благотворителния базар „Ангелска чудотворителница”. На изложението ще бъдат подредени за продан ръчно изработени сувенири и предмети, предоставени специално за каузата.Направени на ръка са и всички покани за концерта, които се предлагат на цени от 5 и 10 лева.

„Дърво на надеждата” е друго от мероприятията в подкрепа на семействата, които искат да имат дете. Дървото е изработено от школата по приложни изкуства към читалището. На него ще бъдат поставени снимки на всички шест деца, които са се появили на бял свят с подкрепата на благотворителната инициатива.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини