От х:

Днес в x:

Благотворителен концерт "Вяра, традиции, род, родина" в помощ на център за деца с увреждания

Изпълнители от Хасково се включват в благотворителния концерт "Вяра, традиции, род, родина" в подкрепа на "Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания" в Хасково. Организатори на благотворителната инициатива са от Движение „Българско семейство“, с подкрепата на община Хасково.

В концерта, който ще се проведе на 22 юни от 19 ч на площадка „Спартак“  се включват : Вокалната група "Южняче" с ръководител Боян Митев,  Детският танцов състав "Южняче" с ръководител Галя Щерева,  Ансамбъл "Хасково" с ръководител Ана Димитрова,  Фолклорният ансамбъл "Златна Тракия" с ръководител Златка Тимонова, Фолклорният клуб "Славяни" с ръководител Мария Бялкова,  Школата за народно пеене "Зора Зорничка", Мажоретният състав към Младежи център Хасково. Участват още индивидуалните изпълнители: Донна Латева, Рая Желева, Теодор Батуров и любимците на рок публиката в града-

 Група "Хангар 42". Цента за вход е  5 лева.

Със събраните средства ще бъдат закупено рехабилитационно оборудване за центъра, в който е извършва диагностика, лечение, рехабилитация и работа с деца със социално-значими заболявания, с невромускулни увреждания, вродени аномалии, редки болести, хронични заболявания, увреждания на опорно-двигателния апарат.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини