От х:

Днес в x:

Хасковският бизнес ще си сътрудничи със Северен Кюрдистан

предс.на ТПП – Духок, Северен КюрдистанАят Хасан Абдулхалим и предс. на ХТППЯнчо Янев подипсаха споразумение за сътрудничество
 
 

Две споразумения за сътрудничество в бизнес сферата, културата и образованието подписа делегацията от Хасково при посещението си в иракския Северен автономен район Кюрдистан.

Бизнесмените, ръководени от председателя на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев, посетиха град Духок по покана на колегите си от местната палата и палатата на Диарбакър, Турция.

Зад граница кметът на Димитровград Иво Димов, който беше също част от делегатите, подписа протокол за съвместна работа с зам.-управител на област Дахук Георгис Шелмон.

Членовете на българската делегация обсъдиха и възможностите за разработване на съвместни проекти с иракския бизнес.

Това е втора визита на българи в региона на Северен Кюрдистан, с което се създават възможности на българските фирми за представяне на перспективни пазари и участие в инвестиционни разработки.

снимките са предоставени от ХТПП

haskovo.net

отляво на дясно: предс. на Асоциацията за българо-кюрдистанско приятелство Маджит Таха, предс.на ХТПП Янчо Янев, епископа на област Дахук, кмета на Димитровград Иво Димов 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини