От х:

Днес в x:

64-годишна с Ямаха блъсна 33-годишна в Харманли

Без опасност за живота е 33-годишна харманлийка след пътен инцидент, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал вчера в 17,40 часа на улица „Ал. Стамболийски” в Харманли. 64-годишна жена, управляваща мотопед Ямаха, заобикаляйки спрял лек автомобил Форд Фиеста, е ударила 33-годишната водачка, намираща се до предна лява врата извън автомобила. Пострадалата е с комоцио и охлузвания по лицето, настанена в МБАЛ-Харманли.

С опасност за живота обаче е 75-годишна пешеходка от село Александрово. Пътния инцидент е станал вчера в 08 часа в центъра на селото на третокласен път. 26-годишен водач на лек автомобил Пежо при ляв завой и движение с несъобразена с мъглата скорост е ударил движещата се по пътното платно в дясно по посока на движението жена. От удара тя е с фрактура на черепа в МБАЛ-Хасково.

Още една пешеходка е пострадала при катастрофа вчера, този път в Димитровград. В 11,10 часа на улица „Цар Иван Асен”, 41-годишен водач на товарен автомобил Мерцедес е извършил маневра на заден ход и е ударил пресичащата 79-годишна пешеходка. От удара пострадалата е с фрактура на десен крак, прегледана и освободена за домашно лечение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини