От х:

Днес в x:

22-годишен се самоуби с пистолет

22-годишният Аднан Караджов сложи снощи край на живота си като се застреля с пистолет в сърцето в къщата на дядо си в Маслиново. Трагедията се разиграла около 19.30 – 20 часа, когато младежът се прибрал вкъщи. Нищо не подсказвало, че момчето е взело фатално решение – Аднан си поиграл няколко минути с племенниците си на двора, после влязъл в стаята си. Малко по-късно оттам се чул фаталният изстрел.

Роднините го качили в автомобил и поели за Бърза помощ в Хасково, но по пътя момчето издъхнало.

Според хора от селото Аднан имал газов пистолет.

От МВР-Хасково лаконично коментираха, че не могат да дават изявления, преди да е извършена аутопсия от съдебния лекар д-р Христо Еленски, което предстои да стане днес. От пресцентъра казаха само, че макар при първоначалния оглед да няма данни за насилствена смърт, засега не изключват нито една хипотеза.

От МВР не казаха нищо и за пистолета, марка „BLOW-MINI”, дали наистина е газов и дали е преправен на боен.

Родителите на младежа живеят в Димитровград, казаха хора от Маслиново. Там Аднан е завършил средното си образование. После отишъл студент в Пловдив, но тази пролет сложил край на учението и се върнал да живее при дядо си в Маслиново. Работел в строителството, според съседи не е имал финансови проблеми.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини