От х:

Днес в x:

Полицай закопча булката си с белезници

Вълчо действа радилаклно за да привърже навеки Лори към себе си

Полицаят от съдебна охрана Вълчо Вълков смени въпроса на сватбения ритуал от своето бракосъчетание вчера. Вместо традиционното „Ще се омъжиш ли за мен”, Вълчо по инерция запитал „ Ще бягаш ли” и за по-сигурно закопча бъдещата си невестта с белезници. Оставена без избор, красивата Лори каза „Да” и стана госпожа Вълкова.

Венчавката бе като завършек на холивудски екшън, в крайна сметка с хепиенд. Най-накаря Вълчо се организирал да вземе дългогодишната си приятелка Лори Зимникова. Било помислено за всичко-от роклята и тоалетите, до почерпката за гостите. Но организаторите пропуснали наличието на строга рода у момата, която поискала солиден откуп. И заключила дверите пред моминското жилище. Полицаят обаче бързо се „прегрупирал”. Приятелска „спецкоманда” с качулки на главите щурмувала девичата крепост и на бърза ръка отвлякла момата, спестявайки искания огромен откуп. Накрая и белезниците подпечатали брачното споразумение.

Понякога мъжът просто трябва да тропне по масата! И после всичко тръгва добре.

След перипетиите, сватбената компания се забавлява до зори в култовия ресторант Фенерите, а щастливите мигове/ и компромати/ бяха запечатани от нашите агенти под прикритие-колегите от телевизия „Аида” Павел Одаджиев и Христо Тотев.

От целия екип на Haskovo.net , щастливи семейни години за двойката, с пожелание да бъдат свързани с нещо по-здраво от белезниците-любовта.

Г.Христов

Помагат не само за престъпници
Щастливото семейство Вълкови
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини