От х:

Днес в x:

Wild, wild west! Хасково, улица Акация

На редакционната ни поща предимно сигнали за аварии и нарушения пристигат. В Деня на Хасково от Анна получихме този текст, който публикуваме без промяна.

Град: Хасково

Тема: Wild, wild west!

Съдържание:

Не знам дали това е история за вас, но за жителите на този квартал си е реална история... Знаете ли колко добре си живеем тук, в тази пасторална идилия!? Не мога да разбера защо всички съседи се оплакват, че нямало детска площадка при условие, че се събират между 20-30 деца всяки ден. За какво им е площадка - къде ще се разхождат конете, къде ще си пасат тревица на спокойствие, къде ще задоволяват биологичните си нужди и нагона си? Ами улицата - имала дупки, това е с цел, бе уважаеми съседи - заради скоростта. Така никой не може да си позволи да кара с повече от 30-40 км и няма да има пострадали. Ами шума от пищните сватби на социално слабото малцинство.... Ооо, а колко е приятно когато се запали незаконното сметище, какъв неповторим аромат се носи във въздуха и в апартаментите ни - не може да се опише с думи!

Тук, в нашия квартал всичко е прекрасно и какво ли ни липсва:
-липсва ни детска площадка;
-липсва ни хубава улица;
-липсва ни чистота;

А бе изобщо много неща ни липсват, но никой не идва да види каква е ситуацията, но сигурно като наближат изборите все някой ще ни навести...

Накрая в нашата история - тези и още два коня, които са на снимката днес едва не прегазиха 3 дечица! Всички знаем, че животните нямат вина и, че можем да решим проблема много лесно и бързо, но защо по този начин!?


Кварталът е "Възраждане", а улицата - Акация.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини