От х:

Днес в x:

27 °C

Сигнал: Занемарена детска площадка в Конуш се наводнява при всеки дъжд

Изображение 1 от 3

  Единствената детска площадка в Конуш се наводнява при вески дъжд. За това сигнализира възмутена майка от хасковското село.

  Тя изпрати снимки от състоянието на детското съоръжение пред местното читалище, направени часове след последния проливен дъжд. От фотосите се вижда, че площадката е неизползваема, тъй като се образуват локви.

  Според жителката на селото понякога водата се задържа по няколко дни там, а децата няма къде да играят.

  Тя настоява да се ремонтира детската площадка с цел да се създаде по-благоприятна среда за десетките подрастващи в близкото до Хасково село.

  Освен това обясни, че детската площадка в Конуш е опасна, тъй като наблизо има рушащ се каменен зид.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ко
   Компакт
   10 -1
   17:20, 20 юни 2020
   Пита се дали някой ще се размърда да оправи детската площадка или не е в ничии правомощия и сигурно пари няма в перата на община Хасково ... Господин кмета да се разходи със синьото костьомче до селото заедно със Щерю шефа на Екото ...
   • Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    6 0
    19:47, 20 юни 2020
    Дръжте Станко Кмета. Той е вашия човек. Да поима лично той ангажимента, сетне да впряга екипа си от експерти и слад има-няма и 3-4 ни дели да идва с журналята да режи лентичка. После както си му е приляга да приготвите кьор-софра и аплодисменти, ама такъв е реда. Пък вее конушлии ни мой те са почесва, дето ни ва сърби, ам още те е деня фатайте пътя и право в Хасково в общината.
  • 2
   До
   До Златко
   2 -7
   18:51, 20 юни 2020
   Браво на сегашният кмет. Деен човек,работлив. Дано... Виж коментара
  • 3
   Че
   Червива драма
   4 -7
   19:03, 20 юни 2020
   Брей, успели да намерят нещо за да се заядат. Въпросната майка дали при предишният кмет е ходела след дъжд на площадката? И това ще бъде оправено, бъдете сигурни, Конуш е в стабилни ръце, стабилни и трудолюбиви!
  • 4
   Ч
   Ч
   5 -1
   01:53, 21 юни 2020
   Честит то деца няма в това село , за какво ви е площадка ?
  • 5
   Тва Гроб/Дуписе не я ли откриха тая площадка преди 2 години ?
  • 6
   Нн
   НН
   2 -1
   10:46, 21 юни 2020
   абе в тая държава все някой чака да му оправят я площадка, а да му почистят боклуците, баси заспалата нация

  Хороскоп за 04.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
  04 юли 2020
  Последни новини