От х:

Днес в x:

Движението по ул.Хасковска затруднено заради ремонт на водопровод

700 метра водопроводни тръби ще бъдат подменени в района на новото кръгово кръстовище по ул. "Хасковска"

Подмяна на 700 метра водопровод по улица "Хасковска" ще стартира в началото на следващата седмица, казаха от пресслужбата на Община Димитровград.

Става дума за отсечката от новостроящото се кръгово кръстовище на входа на парк "П.Пенев" до наблюдателния пункт на КАТ в посока Хасково.

"Това е превантивна мярка, която кметът на общината Иво Димов предприема, за да се предотвратят евентуални бъдеще ремонтни дейности по новоположената настилка на околовръстния път", поясни PR-ът Кремена Борисова.

В момента по ул. "Панорамен път" тече ремонт на 3,4-километрова отсечка, който стартира през април тази година.

От общината допълниха, че отсечката няма да бъде затваряна за движение, само ще бъде стеснен пътя. Това налага повече внимание от страна на шофьорите, които се движат по "Хасковска" най-вече в пиковите часове на деня.

Очаква се подмяната на водопровода да продължи между 10 дни и две седмици. Работата ще извършат специалисти от местното ВиК, а стойността на ремонта възлиза на 8 500 лв.

"Предварително се извиняваме на гражданите за създаденото неудобство със спирането на водоподаването за времето на ремонта", каза още Кремена Борисова.

 Ремонтът по ул."Хасковска" ще струва 8 500 лв.

Специалисти от местното ВиК ще подменят водопровода по улицата

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини