От х:

Днес в x:

1 °C

Мъж хвърли гаджето си в 10-метров кладенец

22-годишна жена оцеляла по чудо цели три дни в дъното на изоставен селски кладенец край врачанското с. Липница. Теодора Дочева се скарала с година по-големият й приятел Цветелин Тодоров в петък, защото не искала да прави секс с него. Вбесен от отказа й, той се нахвърлил върху нея и я стиснал яко за гърлото. Когато полузадушената Теодора престанала да се съпротивлява, Цветелин решил, че я е убил и тръгнал да търси място къде да скрие трупа й. Недалеч от мястото, където двамата се срещнали, имало дълбок около 10 метра изоставен кладенец и здравият физически Цветелин лесно вдигнал не даващата признаци на живот млада жена и я пуснал вътре.Все едно че нищо не е станало, вечерта Цветелин отишъл в кръчма в центъра на Липница и се похвалил пред всички, че е убил гаджето си, защото не му пуснала. Всички обаче знаели за психическите му отклонения и честите му лечения и затова никой не му обърнал внимание и не повярвал на думите му.Едва днес в ранния следобед случайно минаващ наблизо край кладенеца местен жител дочул идващите изпод земята викове за помощ и надникнал в пустия кладенец. После на бегом отърчал при кмета, който пък веднага организирал спасителната акция.Извадената от кладенеца Теодора била в силен стрес, но без сериозни наранявания, само с леки охлузвания. След като получила помощ и била прегледана от лекар, тя обяснила пред ченгетата, че при падането си в герана успяла да се хване за стърчащ над другите бетонов пръстен и се държала за него, докато дошли пожарникарите със стълба.Цветелин Тодоров е бил задържан веднага след това и разпитан в районното полицейско управление. Той вероятно няма да остане в ареста, а ще бъде въдворен за лечение в специализирано психиатрично заведение, съобщава 24 часа.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 02.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят за някои от вас е от особена важност. Постъпките, които ще направите днес биха могли да променят посоката на живота ви. Мислете какво правите, и ако сте сигурни в желанията си не се колебайте. Шансът да успеете е значителен. Обещаващ е и новият подход, който внасяте в работата си.
02 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Част от вас предпочитат да се отдадат на професионални занимания и няма да сбъркат. Днес шансовете ви за успех са изразени. Други имат нужда от почивка и развлечения и с удоволствие приемат отправена към тях покана. Емоциите са в изобилие, но това привлича околните към вас.
02 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На работното място са възможни конфликти. Ако сте по-търпеливи и дипломатични те могат да се предотвратят. Това се отнася и до семейството ви. Поставяйте си краткосрочни планове и ги следвайте. Така ще стигнете по-бързо до мечтите си. Промяна във външния вид ще ви донесе настроение и ще повиши желанията ви.
02 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Този ден едва ли ще ви поднесе изненади, но ще бъде добър за вас. Имате възможност да свършите доста полезни неща, които впоследствие до голяма степен ще улеснят работата ви. Не пренебрегвайте проблема на ваш близък човек.
02 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заемате се с работа през този ден, тъй като имате много задължения, на които не сте успели да обърнете достатъчно внимание през изминалата седмица. Във ваша полза ще ви бъде човек, на когото сте направили услуга. В личен план ви очакват недоразумения ако не оправдаете навреме очакванията на сърдечния си партньор по определен въпрос.
02 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
02 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не насилвайте обстоятелствата, ситуацията ще се избистри от само себе си. Внимавайте с финансовите претенции на роднини. Може да не с продиктувани от безкористни чувства. Ако се случи така, че ви се провали среща с интимния партньор, вината не е задължително у него. Бъдете дипломатични и толерантни. Не допускайте излишни разходи.
02 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Неутолима жажда за приключения ще ръководи постъпките ви днес. С присъщата си находчивост и ентусиазъм ще успеете да преобразите и вдъхнете живот и на най-тривиалните обстоятелства. Успехът ви сред противоположния пол придобива застрашителни размери. Успокойте малко темпото, дайте си почивка.
02 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Имате много нови намерения и различни идеи за осъществяването им. Ако прекарате твърде много време в колебания обаче е твърде възможно да изпуснете добрите възможности, които имате. Доверете се на мнението на хората около вас, които са склонни да ви съдействат във всеки един момент. Стабилизирате отношенията си с човек, с когото не сте се виждали отдавна.
02 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предвид желанията и следвайки развитията в живота си, ще вземете правилните решения. Без умора ще се захванете с разработването на конкретна задача, предвиждайки чрез нея да подобрите финансите си. За други се очертава пътуване или организиране на семейно тържество.
02 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не смесвайте отговорностите си с отношението ви към околните. Овладейте вълненията си и не пречете на другите да си вършат работата. Не допускайте успехите ви да са за нечия друга сметка освен вашата. Правете го чистосърдечно и без излишна показност, другото е лицемерие и не води до никъде.
02 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Общуването ви с подобни на вас, целенасочени и духовни хора е тласък за развитието ви. Без усилия ще привличате към себе си онези, с които споделяте еднакви ценности и заедно ще творите. Ще ви занимават и проблемите на близките ви, за тях вие сте спасителен пояс във всяка ситуация.
02 дек 2020
Последни новини