От х:

Днес в x:

Германски рефер изхвърли Лудогорец от ШЛ

Лудогорец загуби от Динамо (Загреб) с 2:3 в мач от втория предварителен кръг на Шампиоснката лига, игран снощи в хърватската столица. Отборът на Ивайло Петев се представи повече от достойно, като повеждаше два пъти в резултата с голове на Гъргоров и Марселиньо, но тогава в помощ на Динамо се притече главният рефер на мача немецът Феликс Цвайер.

Германският съдия първо даде много пресилен червен кратон на Марселиньо, а после спести такъв на Самир, след като счупи с лакет скулата на Дяков при единоборство в централната част на терена. Впоследствие съдията даде и 5-минутно продължение на мача, но резултатът продължаваше да бъде 2:2 при който Лудогорец се класираха, затова реферът удължи с още 3 минути срещата, с което даденото продължение възлезе на 8 минути. Така се стигна до 90+8 минути, в която Вида вкара третия гол за Динамо и Цвайер побърза да свири края. 

Головете за Динамо вкараха Рукавина (33,60) и Вида (90+8). Лудогорец бяха по-добрият отбор на терена и дадоха всичко от себе си, но да играеш срещу 11 футболисти е едно, а съвсем друго, когато играеш и срещу съдията.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини