От х:

Днес в x:

Трафиканти на хероин и хора пуснати на търг

Нещо подобно на този ДАФ ще бъде пуснат на търг в Пловдив

Леки и товарни автомобили, „арестувани“ от митничари и полиция при разбиване на незаконни канали за трафик на наркотици и хора ще бъдат продавани на търг от Националната агенция на приходите в Пловдив. Превозните средства са били конфискувани в полза на държавата от Окръжен и Районен съд Хасково, и от Митническо управление Свиленград.

Най-скъпи сред возилата са двата товарни автомобила марки „ДАФ” и „Рено”, които вървят в комплект съответно с полуремарке и ремарке. Първият от тях е оценен на 31 000 лева, а вторият на 28 500 лева. Сред конфискуваните моторни превозни средства има и автобус „Сетра“. Автобусът, който е с година на производство 2004-та, пък излиза на търг с първоначална цена 26 000 лева.

Подробностите по търга и условията за участие в него вече са публикувани и могат да бъдат разгледани в в интернет страницата на приходната администрация www.nap.bg в рубриката «Продажби». Кандидат-купувачите могат да подават ценови предложения до 8-ми май включително, а тази седмица се правят огледи на возилата на място в складовете на Гранично полицейско и Митническо управление Свиленград.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини