От х:

Днес в x:

Стотици протестираха днес в Перник, искат справедливост за убийството на Мирослава

Стотици перничани се събраха на мълчаливия протест в памет на убитата Мирослава в Перник. Близките на момичето и граждани на Перник протестираха пред полицията. След това траурното шествие премина през площада и улица Търговска до Съдебната палата в Перник. Перничани поискаха справедливост за убийството на Мимето.

„Мисля, че похитителите не са били двама. Имало е поне още двама. Ако са били само двамата е имало как да се измъкне от тях. Мирослава беше много силна и можеше де се пребори, ако бяха само двама. Тя тренира таекондо от 5-годишна, тренираше ММА“, каза майката на убитото момиче на протеста днес.

Според нея вторият заподозрян в убийството на дъщеря й е подкупил няколко, за да се окаже, че има психически проблеми. „Всеки един човек може да се изкара луд, ако има пари. Купуват се болнични, защо да не се купи и нещо такова“, коментира тя.

Надяваме се, че ще има справедливост, нали за това сме тук, допълни майката на Мирослава. „Приемам извинението не Борисов. Не съм чула изказването му, но все пак се извини. Надяваме се, че ако има замесен от МВР в убийството, това ще излезе наяве“, каза още тя.

Родителите на убитото момиче искат да се направи четвърта експертиза. Според тях по тялото на момичето е имало наранявания. „Попитахме дали е била изнасилена, те казват, че не е. Дори не я погледнаха“, каза майката

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини