От х:

Днес в x:

Иван Петров: Не ме вкарвайте във филми!

Не ме свързвайте с имена на публични личности, за да изкарате конфликт между нас. Това заяви екс лидерът на ГЕРБ в Хасково Иван Петров някъде по пътя между София и Хасково. Измежду неколкократното пропадане на връзката, Петров бе учудващо спокоен и дори ведър. „Нищо сериозно не е станало, да не би някой да е абониран за поста областен координатор. Сменя се една силна личност с друга силна личност. Иво Димов съм сигурен, ще работи за благото на партията“. „Има време да коментирам“, лаконичен бе Петров на анонсираните намерения от наследника му Иво Димов пред Haskovo.net. В тях се залагаше курс на стопляне на отношенията с хасковският кмет Георги Иванов. Нещо което вече не се счита за конщунство.

На въпрос: Имате ли усещането че някой ви подля вода?, Петров бе категоричен, че не е позволявал личните му проблеми с този или онзи да навлязат в работата му и евентуално да са били фактор в смяната му. Депутатът леко се изнерви само на въпроса, кога е научил за готвената му смяна. „За някои може да е интересно, според мен няма значение“ отсече Петров.

По неофициална информация, Петров е бил уведомен преди известно време, че му се готви рокада, но едва в последният момент е научил, че тя ще стане факт

От ръководството на ГЕРБ-Хасково анонсираха, че ще дадат пресконференция по темата идния понеделник.

Haskovo.net опита да получи реакция от редови членове на ГЕРБ и ръководители на низови структури, но НИТО един, не се ангажира с официално мнение за смяната на властта в партията.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини