От х:

Днес в x:

Любители на футбола ще се борят за наградите на Общинска администрация

На 17 и 18 декември ще бъде проведен Коледен турнир по футбол на малки вратички.  Почти 15 години той е традиционен и само лошо време може да го отмени – твърди един от организаторът му Атанас Кичуков. Условие за участие на отборите е да са съставени само от жители на общината, броят на футболистите е 5+1 с право на неограничен брой смени.

Записването става в Общинска администрация. Всеки отбор представя списък на състезателите и заплаща такса от 5 лв за всеки от тях. На 14 декември, от 14 часа в 313 стая ще се проведе теглене на жребий. След това няма да бъдат записвани други желаещи да участват в турнира. Отборите се разпределят в предварителни групи, където играят „всеки срещу всеки“. Класираните на първите две места продължават и играят на „директно елиминиране“.

Срещите ще се провеждат в двора на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“, а времетраенето им е две полувремена по 15 минути. Във втория етап, при равенство, ще се изпълняват дузпи. А във финалния мач, при равен резултат, преди да се стигне до дузпи, ще се играят две продължения по 5 минути.

Организаторите на Коледния турнира  са Общинска администрация – Първомай и ФК“Борислав“. Те са приготвили много парични и предметни награди.

Повече информация може да получите на тел. 0897339239, 0887486888.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини