От х:

Днес в x:

Ледената пързалка с нов началник и стари цени

Ледът чака горещи момичета

Ледената пързалка започва да приема посетители от 1-ви декември. Днес започна монтажът на съоръженията, а технологичното време за изграждането на нужния 8 сантиметров пласт лед е близо седмица, съобщиха от Екопрогрес, които подготвят съоръжението. Питането ни бе във връзка с читателски въпроси ще има ли пързалка този сезон и какви ще са условията и за ползване.

Условията остават миналогодишните. Цената за час пързаляне е 2 лв за деца и 3 лв за възрастни. Наем на кънки е 2 лв, толкова струва за час и учител по пързаляне. Както и досега, пързалката ще работи на 6 сесии-от 10 сутринта до 20 часа вечерта, когато започва последната сесия. Условията са 1 час работи, един час се заравнява леденото покритие и отново работа.

Времето е идеално за правене на лед, дано само съоръженията са технически изправни, коментираха работниците, които днес подготвяха площадка Спартак.

Новото при пързалката е шефът. Досегашният Валентин Димитров стана уредник в регионалния исторически музей и отговаря за музея на гробницата в Александрово.

„Избрано е ново момче, но още е рано да се споменава“ изненадващо заяви шефът на Екопрогрес Коста Сарджев. Новият началник ще излезе наяве със старта на пързалката следващия месец.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини