От х:

Днес в x:

Иван Панайотов: Георги Иванов обижда хасковлии

С днешното си изявление, кандидатът за кмет Георги Иванов обиди по недопустим начин гражданите на Хасково.

На нарочна пресконференция Иванов ни обвини, че се заиграваме с етническия вот, като по думите му „той тоя номер го е играл”. Подобни думи могат да предизвикат само съжаление от наша страна, но са показателни що за човек е той.

Георги Иванов директно призна, че на предишните избори с поведението си, което всички помним, нарочно е манипулирал гражданите настройвайки християни срещу мюсюлмани.

От мое име и от името на партията, която ме подкрепя искам категорично да заявя: ние няма да манипулираме никого. Ние номера не играем.

Опитите на Иванов да се представи като антипартиен кандидат са смехотворни. Това, което иска той, е да вдигне стени около Хасково, за да може управлява като феодален господар. Това, което искаме ние е точно обратното, да съборим тези стени и да отворим града към останалата страна, към успешно усвояване на европейски средства и по-добър живот.

Хасково трябва да се развива и избирателите разбират това съвсем ясно. Георги Иванов заяви, че шансовете му за балотаж са 50 на 50, но това не е вярно. На изборите 60% от гласувалите пуснаха бюлетина срещу неговото управление. Това е ясен вот за промяна и времето на Георги Иванов изтича.

Иван Панайотов,
кандидат за кмет
ПП ГЕРБ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини