От х:

Днес в x:

Панайотов регистриран за кмет на Хасково

Иван Панайотов влиза в Общинската избирателна комисия

Иван Панайотов бе регистриран днес от Общинската избирателна комисия като кандидат кмет на община Хасково, издигнат от ГЕРБ. Документите бяха внесени в комисията от общинския координатор Румен Данев. Двамата бяха придружени от областният шеф на Бойко Борисовите хора в региона – Иван Петров.

Днес бе регистрирана и листата на ГЕРБ за местните избори на 23 октомври. Тя се състои от 41 имена – толкова, колкото ще са и бъдещите съветници. Водач на листата е Панайотов, следват имената на досегашните съветници Антон Иванов и Сена Радева. След тях са Таня Захариева, Тодор Тодоров, Коста Костов, Станислав Дечев, Евгения Ангелова, Грета Иванова,д-р Стефка Вълкова и други.

Кандидати за кметове в 23 села на общината регистрира още ГЕРБ днес. Това на практика са почти всички населени места, в които ще има избор на управник. В община Хасково такива села са 26.

Докато течеше проверката на документите на ГЕРБ на вратата на ОИК потропа Георги Димитров – бивш депутат от Атака. Той пък носеше книжата за регистрация на листа за общински съветници от „Движение за европейска интеграция“. По думите му използвали регистрацията на това движение, но иначе били националисти. Водач на листата им е Недялко Вапцаров, кандидат за кмет на Хасково от Атака на миналите избори.

След като вчера първи на пистата за кмет застана общинският съветник Емил Георгиев, издигнат от ръководената от него „Екогласност“, примерът му бе последван от Тодор Ночев – кандидат градоначалник от НДСВ, както и от Делян Делчев – от СДС. Те са били регистрирани вчера.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини